Kvartalsinformation mars 2024

Vårens gemensamma städhelg 20-21 april

Snart är det dags för vårens gemensamma städhelg då vi tillsammans gör fint i området. Du väljer själv tidpunkten för din insats.

Det primära syftet med våra gemensamma städhelger, både på hösten och våren, är att så många medlemmar som möjligt förväntas hjälpa till med skötseln av våra gemensamma ytor.

Från fredag eftermiddag till måndag morgon, finns en container uppställd intill föreningslokalen samt en container vid Åkerstigen.

Arbetsuppgifter runt Björkuddsvägen

Vi krattar, rensar och gör det fint i området. Prioriterade gemensamma områden är bakom garagen mot skolan, lekparken, rondellen, parkområdet vid och nedanför föreningslokalen samt längs gångvägen mot Åkerstigen.

Vi placerar ut farthindren, plockar fram utemöbler vid boulebanan och putsar fönster i föreningslokalen.

Arbetsuppgifter runt Åkerstigen

Vi krattar, rensar och gör fint i området. Här prioriterar vi vegetation runt och inom garageområdet, backen upp mot föreningslokalen och området runt containern.

På söndag kl 12:00 vid föreningslokalen kommer det serveras kaffe, juice och korv med bröd. Väl mött!

Årsmöte torsdag 30 maj kl 19:00 i föreningslokalen

Har du förslag eller tänkbara lösningar du vill ta upp, är du välkommen att lämna in motioner. Använd gärna bifogat blad och lämna i brevlådan vid föreningslokalen senast 31 mars eller epost till brfbjorkudden2@gmail.com

Kallelse och dagordning kommer att skickas ut i god tid innan stämman. Däremot kommer vi inte av miljömässiga och kostnadsskäl (75 kr/ex) inte distribuera den tryckta årsredovisningen. Den kommer finnas tillgänglig på hemsidan så snart den är klar.

Önskar någon medlem ta del av den i fysiskt exemplar så finns låneexemplar hos någon av styrelsemedlemmarna. Den kommer dessutom finnas tillgänglig i flera exemplar vid årsstämman.


Uppgradering till HD sändningar

Föreningen har i dagarna slutit en överenskommelse med Tele 2 om uppgradering till HD för kanalerna 1-12 som kommer finnas på kanalplats 21-32.

Uppgraderingen kommer successivt rullas ut hos oss under mars månad och kommer vara helt genomförd i slutet av mars månad.
 

Hur gör man en felanmälan?

Får man problem med el, vatten eller något annat som föreningen ansvarar för, är det viktigt att snabbt anmäla det till föreningens journummer.

Vänligen undvik att använda enskilda styrelseledamöters privata telefonnummer då deras tillgänglighet för bevakning inte är garanterad dygnet runt. Istället, kontakta anläggningsansvarig på jourtelefonnumret 070-775 67 78 eller skicka ett e-postmeddelande till brfbjorkudden2@gmail.com för att rapportera eventuella fel eller skador.
 

Utnyttja gärna anslagstavlorna

Efterlyser du en garageplats? Har du köpt nya utemöbler och vill sälja/skänka bort de gamla? Utnyttja gärna anslagstavlorna för köp/sälj/efterlyses.
 

Väl mött!
Styrelsen